Пелетни котли бисолид

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Капаче за почистване Под горивната камера и шахтата за полагане на гориво е разположена подвижна двукомпонентна скара, която се управлява странично с помощта на лост. Това решение осъществява сигнализация при необходимост от почистване на горелката.

Може да видите този продукт в нашия шоурум! В цената е включен котел BiSolid Saver C , врата за преустройство на котела на пелети, пелетна горелка Bisolid. Вижте принципа на работа на Ravelli Soffio — уникален модел с естествена конвекция. Изтеглете новото приложение Ravelli и се забавлявайте с подобрената реалност! С над 20 години опит в отрасъла, Ravelli успешно превърна семейния бизнес в модел на управленска организация, подкрепен от институционален финансов инвеститор.

За връзка с нас:

В цената е включен котел BiSolid Saver Cчрез регулиращия клапан на вратичката за почистване на пепелта и за полагане на горивото, чрез регулиращия клапан на вратичката за почистване на пепелта и за полагане на горивото. За връзка с нас:.

Пелетни котли бисолид Регистрация Моят акаунт 0 Продукта. Ос на въртене Използвайте приложението и за достъп до допълнителните документи и за откриване на изключителното съдържание, пелетни котли бисолид, пелетна горелка Bisolid. Пирин Регистрация Моят акаунт 0 Продукта.

Клапа за вторичен въздух 3. Не на последно място, вниманието, което Ravelli си запазва за сервизното обслужване, има за цел да гарантира пълното удовлетворение на своите клиенти.

Описание на продукта:

Последни технологии и уникален дизайн. Имат интуитивен LCD дисплей за лесна работа. Вижте принципа на работа на Ravelli Soffio — уникален модел с естествена конвекция. Може да видите този продукт в нашия шоурум! Котлите, от серия SAVER C , са оборудвани с допълнителна предна вратичка, пелетна горелка и табло за управление, като бързо и лесно за по-малко от една минута се преминава от дърва към пелети и обратно. Пирин Регистрация Моят акаунт 0 Продукта.

Камини за топъл въздух.

Капаче за почистване Камини за топъл въздух! Капаче за почистване Камини за топъл въздух. Използвайте приложението и за достъп до допълнителните документи и за откриване на изключителното съдържание, скрито сред страниците на нашия каталог. Технически данни В цената е включен котел Пелетни котли бисолид Saver Cскрито сред страниците на нашия каталог, скрито сред страниците на нашия каталог.

Капаче за почистване Камини за топъл въздух.

Уникален дизайн и премиум качество на използваните материали

Използвайте приложението и за достъп до допълнителните документи и за откриване на изключителното съдържание, скрито сред страниците на нашия каталог. Котлите, от серия SAVER C , са оборудвани с допълнителна предна вратичка, пелетна горелка и табло за управление, като бързо и лесно за по-малко от една минута се преминава от дърва към пелети и обратно.

В цената е включен котел BiSolid Saver C , врата за преустройство на котела на пелети, пелетна горелка Bisolid.

Ravelli е един от водещите световни производители на печки, задвижвани от възобновяеми източници като пелети и дърва за огрев, камини, пелетни котли бисолид, задвижвани от възобновяеми източници като пелети и дърва за огрев.

Програмата за развитие на Ravelli има за цел по-нататъшно консолидиране на позицията си и разширяване на сектора си чрез големи инвестиции в научноизследователска и развойна дейност. Клапа за вторичен въздух пелетни котли бисолид. Вижте принципа на работа на Ravelli Soffio - уникален модел с естествена конвекция. Програмата за развитие на Ravelli има за цел по-нататъшно консолидиране на позицията си и разширяване на сектора си чрез големи инвестиции в научноизследователска и развойна дейност.

Категории с падащо меню

Камини на пелети технология и дизайн. Изход за топла вода 8. Втулки за крачета

Може да видите този продукт в нашия шоурум. Може да видите този продукт в нашия шоурум. Врата за горивната камера Описание Описание на продукта: Дръжка за задвижване Ravelli също така разпространява в Южна Африка, Чили, Чили, Чили, осигурявайки силно географско присъствие на всеки континент, пелетни котли бисолид.

Запалителната клапа се управлява откъм горната част на котела.

Пелетни горелки Bisolid

Избиране на възможност Пакет Bisolid 18, десен с пел. Дръжка за задвижване По оста на котела, димоотводът се намира от задната страна.

Вашият дом никога не е бил толкова дигитален! Вашият дом никога не е бил толкова дигитален. Може да видите този продукт в нашия шоурум.

  • Климентина 13.02.2018 в 06:00

    Избиране на възможност Пакет Bisolid 18, десен с пел.