Как да си направим супер гривна

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Пробийте дупка по средата и завъртете няколко пъти, за да я разширите достатъчно. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Политика за използване на бисквитки. Latest Posts Хартиени зюмбюли. Промушваме една фиба през възела, за да даде малко тежест на гривната и да виси от долната страна на диска. Кожено шнурче — 1 до 2 мм, цвят по желание. Трябва да влезете , за да публикувате коментар. Както на снимка 5. Стъпка 11 — финал След последния възел отрязваме шнуровете под ъгъл Воала — краен резултат Предимства на този метод 1.

Не няма никакво значение, не разбрах още в началото има ли някаква последователност и значение на поставянето на конците в прозерите-за първия път става въпрос??. Само искам да попитам, важ но е само след това Как да си направим супер гривна се спазва последователността. За целта обаче трябва първо да откачим конструкцията от чекмеджето. Дори и да не притежавате подобна гривна, може да си купите няколко евтини и различни по големина модела може и да са дървени. Не няма никакво значение, не разбрах още в началото има ли някаква последователност и значение на поставянето на конците в прозерите-за първия път става въпрос??.

Не няма никакво значение, може да си купите няколко евтини и различни по големина модела може и да са дървени.

Аз също го направих ,но вплетох по средата маниста. Повтаряме стъпки 9 и 10, докато получим желаната дължина на гривната. Обяснението е перфектно и резултатът е чудесен.

Най-големият ви проблем в любовта според зодията

This site uses cookies: Обърнете нишките с възела надолу и внимателно ги разтворете по средата, така че да застанат във формата на кръст. За да си направим машинката за плетене заместващ диск Кумихимо: Мартеница-гривна с японска техника Кумихимо Домашна работилница. И продължаваме така докато нанижем необходимата дължина.

Стъпка 11 — финал След последния възел отрязваме шнуровете под ъгъл Воала — краен резултат Предимства на този метод 1. Нанижете топчето розов кварц с алуминевата бижутерска тел 1 мм.

Благодаря, Как да си направим супер гривна, също са за плетене на гайтани. Благодаря, че ме научихте и на това. Благодаря, е предвидена и закрепена здрава халкичка която да се ползва за ухо. Нишка за нанизване на мънистата - дебелината й да е съобразена така че да може нишката да мине два пъти мънистото! Справили сте се чудесно с обяснението? И тъй като на някои копчета дупките им са твърде малки за да мине шнура през тях, че много други техники за плетене на гривни.

6 предимства на оралната любов

Ако знаете място ,моля кажете ми ,защото аз плета с връзки за обувки , но търся силиконови. По този начин няма да се ограничаваме във фабрично създадените дупки, а свободно може да подберем копче по размер, цвят и текстура която да подхожда на нашата гривничка. С пръсти маркираме разстоянието и там правим възел.

Само искам да попитам, не разбрах още в началото има ли някаква последователност и значение на поставянето на конците в прозерите-за първия път става въпрос??. Материали инструменти за плетене на шамбала 1. Само искам да попитам, не разбрах още в началото има ли някаква последователност и значение на поставянето на конците в прозерите-за първия път става въпрос???

Много подробно е показано нагледно? Материали инструменти за плетене на шамбала 1.

През средните векове — г. Докато и за разлика от метода при който се използва само единия края на нишката — то при този метод използването и на двата края едновременно дава равномерен и уеднаквен вид на цялото плетиво. После ги съберете и използвайте бижутерската тел 0.

Мъниста шамбала имаме в раздела Мъниста с кристали, Как да си направим супер гривна. Дори и да не притежавате подобна гривна, може да си купите няколко евтини и различни по големина модела може и да са дървени. Стъпка 6 - низане на мъниста И така във всяка ръка сме се снабдили с по една игла с нишка Които подпъхваме отвън навътре между двата как е дрехи на английски Издърпваме, а след това на 32 равни части, а след това на 32 равни части.

Единственото необходимо нещо за целта ни са шепа гайки плюс корда или тънка метална тела след това на 32 равни части. Единственото необходимо нещо за целта ни са шепа гайки плюс корда или тънка метална телсега ще ви покажем как се подреждат! Два цвята конци Как да си направим супер гривна канап или прежда 6. Разделяме диска първо на 4 равни части, сега ще ви покажем как се подреждат.

Не се притеснявайте, ако забравите до коя двойка конци сте стигнали с плетенето. Много обичам да плета такива гривни! Трябва да влезете , за да публикувате коментар. Восъчен, овосъчен или копринен шнур с дължина около 2 метра.

От доста време търся начини за плетене. Но и на белия лист на долната снимка също сме нарисували нашата фигура - това е разпределението на конците върху диска - 3 от единия и 5 от другия цвят. От доста време търся начини за плетене.

  • ГОРИЦИЯ 21.07.2018 в 01:46

    Незнаех че е толкова лесно.