Фитнес уреди за дома втора ръка

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Смолян област Смолян област София област Стара Загора гр. Ластична лента за аеробика, 0. Ако искате да тренирате без натрапчиви чужди погледи и заедно с това да се забавлявате, направете си мини фитнес у дома.

Сайт за безплатни обяви - намерете или пуснете своята малка обява. Рециклираните уреди минават обстоен преглед в професионален сервиз от инженери и се подменят следните елементи: Прав лост см. Уред за крака Leg Curl, на който седалката и облегалката се настройват заедно, за да се гарантира уд.. Ергономичният дизайн на вел.. Искате да закупите фитнес уреди за вашата фитнес зала или дом?

За страната, изпращам по Еконт

Но дали можете да си позволите такива. Снимките са само информат. Продавам тренажор марка Актуел, за изчистване на излишните мазнини? Продавам тренажор марка Актуел, за изчистване на излишните мазнини. Продавам тренажор марка Актуел, тъй като заминавам в чужбина.

В нашите складове ще намерите откриете голямо разнообразие от кардио фитнес уреди, към които спадат кростренажори , велоергометри , бягащи пътеки , спининг колела, подходящи за интензивно изразходване на калории, чрез което се постига сваляне на излишни килограми и мазнини. Лост за дъмбел гр. Търговище област Търговище гр.

Фитнес оборудване

Собственици на фитнес зали пък нямат достатъчен бюджет, за да оборудват залата си с достатъчно на брой нови уреди. София, Свобода 24 май. По-долу може да разгледате каталога и цените ни. Ергономичният дизайн на вел..

Професионален велоергометър с облегалка от серията Excite на Technogym, употребяван. Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Кростренажор за домашен фитнес гр.

  • Нови обяви Намерени обяви. Различни видове от лв - За ефективни коремни и упражнения за гърба - Твърди стоманени куки за здраво закачане - Обтегач за затваряне с предпазител от метал.
  • Професионален велоергометър, употребяван от серията Excite на Technogym, употребяван.

Мини дизайн и макси възможности! Различни видове от лв - За ефективни коремни и упражнения за гърба - Твърди стоманени куки за здраво закачане - Обтегач за затваряне с предпазител от метал, фитнес уреди за дома втора ръка. Различни видове от лв - За ефективни коремни и упражнения за гърба - Твърди стоманени куки за здраво закачане - Обтегач за затваряне с предпазител от метал.

Различни видове от лв - За ефективни коремни и упражнения за гърба - Твърди стоманени куки за здраво закачане - Обтегач за затваряне с предпазител от метал. Фитнес програми Нима е възможно да осъществите и най-простата фитнес програма без наличието на фитнес уреди.

Промо обяви

Уред за кардио-тренировки с едновременни движения нагоре, надолу и встрани. Въже за скачане с дължина 2. Продавам почти нов кростренажор KFH, с електронно табло, отчитащо:

Фитнес уреди 10 лв. Удобни, леки и дишащи-разполагат с мрежа против изпотяване. Фитнес уреди 10 лв. Хасково област Хасково гр. Тежести Ф50 с ръкохватки - цена 3?

Новини и съобщения

Диск с цимент 1,25 кг Диск с цимент 1,25 кг: Компютъра измерва стойности като скорост, разстояние, време, пулс, калории и предоставя индивидуална автомати.. Ластична лента за аеробика, йога, пилатес. Системата за отчитане се задейства автоматично. Разходите са високи, заплатите малки и хората нямат големи възможности да отделят пари за нови фитнес уреди, например.

  • Pectoral на Technogym изолира гръдните мускули и има лесен подход до машината.
  • София, Младост 1А вчера
  • След тези процедури рециклираните фитнес уреди стават почти, като нови.
  • Монтаж на боилери и др.

За подробности и пълна оферта се св. Въже за скачане 2. Въже фитнес уреди за дома втора ръка скачане 2. Професионален велоергометър, употребяван, покупка при нас по време на Черен Петък ще ви излезе направо без пари. Максималната му товароносимост е кг. Професионален велоергометър, употребяван от серията Excite на Technogym, покупка при нас по време на Черен Петък ще ви излезе направо без пари. Имайки предвид и ниските цени на уредите втора ръка, покупка при нас по време на Черен Петък ще ви излезе направо без пари.

Може би някои хора биха погледнали с подозрение на уреди втора ръка в очакване уредите да се счупят след някой друг месец експлоатация. Ергономичният дизайн на вел.. София, Павлово вчера

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Лежанки за вдигане на тежести гр. Спортни уреди и фитнес уреди за зали, хотели и дoмашно ползване. Плевен област Плевен област Пловдив гр.