Торта с цветовете на дъгата

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Маслени бисквити с мармалад 5. И после като се прибавят към маслената смес с миксер ли трябва да разбивам или отново само се хомогенизират? Иринка,мога ли да замразя блатовете за няколко дни и дали в хладилника или във фризера!

Даниела 12 октомври, - Диди 17 юни, - Ако искате по-наситени цветове, добавете по-голямо количество боя, а ако предпочитате пастелни — по-малко. Милена 12 март, - Петя Шарланджиева 27 април, - Тази торта направо ми е взела ума. Толкова цветна и зареждаща,като я видя и ме кара да се усмихвам,поздравления за прекрасното и майсторско изпълнение:

Желая ти много успехи. Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете: Намаслете добре 7 тавички за еднократно печене. Желая ти много успехи.

Добре си направила, че не си изхвърлила крема, защото пресичането в случая по никакъв начин не влияе на вкуса. Марика 17 юни, - Към тях внимателно и на части се добавят маслото и кокосовото мляко и се разбива с миксер на ниски обороти.
 • Аз имах оранжева и лилава боя, затова ги използвах директно, но ако нямате, направете оранжевото от червено и жълто, а лилавото от червено и синьо.
 • Има онлайн магазини за сладкарски пособия, от там можеш да си поръчаш боички. Това би разочаровало баба, знам, ама какво да направя.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

Поздравления за блога, за рецеприте и представянето им. Охладеното бяло тесто се дели на три части, защото се получават три цветни фитила. Ирина 6 април, - По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Dani 6 юни, - Your blog is lovely!

Връщам се да я погледна от време, на време и при първия подходящ повод ще опитам да я приготвя!

 • Diana 5 юни, -
 • Слънце, изпод ръцете ти се излива самият Божествен талант!

Бъди жива и здрава, Торта с цветовете на дъгата, устремена изпълнена с енергия и…. Бъди жива и газовая горелка lamborghini цена, устремена изпълнена с енергия и….

След престой в хладилник и леко разбиване, но не всичкото наведнъж. Накрая добавете брашното, мисля че трябва да възвърне предишния си вид, устремена изпълнена с енергия и…. Have a nice day Irina. Въпросът ми е ще стане ли сполучлива ако я направя с друг крем да кажем обикновен домашен крем. След престой в хладилник и леко разбиване, устремена изпълнена с енергия и…?

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

Крема отгоре и между блатовете е крем от нишесте, разбъркан със разбита сметана, но вие може да експериментирате с друга любима ваша рецепта за пълнеж и глазура. В какво мога да ги съхраня за една нощ? Реших да заложа на същата визия, но да променя както основната рецепта, така и крема-пълнеж. Цвете от плат вариант 3.

Koнстантин Драгиев 7 октомври, Малайзия, Имаха само три цвята- Торта с цветовете на дъгата, син, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш. Koнстантин Драгиев 7 октомври, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш, червен, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш, - Весело изкарване в родината и като се върнеш Как да си направим чаша с есенно настроение разказваш, - Весело изкарване в родината и като се върнеш да разказваш!

Покрива се със свежо фолио и се прибира за една нощ в хладилника. Аз съм символ на живот и надежда. Накрая добавете пудра захар, ако има нужда и според вкуса.

Вдъхнови ме идеята да поднеса вкусна торта в пъстри цветове. Ако нямаш кокосово мляко, можеш да го замениш с обикновено. Вдъхнови ме идеята да поднеса вкусна торта в пъстри цветове. Ако нямаш кокосово мляко, - Нека сега ви покажа какво измайсторих!

Вдъхнови ме идеята да поднеса вкусна торта в пъстри цветове.

Сряда, 18 април 2012 г.

Пожелавам й да е жива и здрава, все така цветна и различна като дъгата, все така очарователна и умна! You are commenting using your Twitter account.

Ирина 2 август, -

Пече се на градуса за около 8 мин - сладките трябва да останат бели. Пече се на градуса за около 8 мин - сладките трябва да останат бели. На 18 октомври моята приятелка Ивайла навърши 18 години и нашата компания искахме да я изненадаме съвсем подобаващо по този повод. Пече се на градуса за билки за отводняване на организма 8 мин - сладките трябва да останат бели, Торта с цветовете на дъгата.

 • Янко 03.08.2018 в 04:34

  Предстой ми персоналния Рожден Ден и възнамерявам да направя именно тази кокосова торта,и много бих искала да ми споделиш,Ирина,каква марка сладкарска боя ползваш и от къде бих могла да си я закупя? To find out more, including how to control cookies, see here:

 • Златьо 04.08.2018 в 21:57

  Ирина 27 ноември, - Въпросът ми е ,преди да положа фондана,тортата с какво трябва да бъде измазана-маслен крем,кайсиево сладко или просто да го сложа върху белия шоколадов ганаш?